Blogista

Hienoa, löysit blogini! Kirjoittelen tänne ajatuksiani arjesta ja arjen ulkopuolelta. Poliittisia ja vähemmän poliittisia. Toisin kuin vaikkapa lehtiin lähetettävät mielipidekirjoitukset, nämä tekstit ovat silkkaa tajunnanvirtaa hyvin vähän jälkeenpäin editoituina. Silkkaa ajanhukkaa siis lukijalle. Sellaisena toivon niiden kuitenkin välittävän lukijalle aidon kuvan minusta ja minun ajatusmaailmastani.


Perustin tämän sivun tammikuussa 2021, ajatuksenani alkaa kirjoittaa ajatuksiani ja kokemuksiani blogiteksteiksi. Loppukuusta sain kuitenkin viimeisen potkaisun lähteä ehdolle kunnallisvaaleihin. Päätinkin siis valjastaa blogini vaalikampanjani osaksi, ainakin nyt täksi kevääksi. Aion julkaista täällä ajankohtaisista asioista, niin paikallispoliittisia kuin kansainvälisiäkin, nousevia ajatuksiani. Niiden lisäksi ajan salliessa kirjoitan myös politiikan ulkopuolelta. Jos löydän itseni vaalien jälkeen Jyväskylän kaupunginvaltuustosta, jatkan varmaan melko poliittisilla teksteillä. Jos vaalikampanjani ei johda valtuustoon, blogin painopiste varmaan siirtyy vähän politiikasta kauemmaksi. Aika näyttää.


Minä ja poikani katselle ikkunasta
Minä ja poikani katsomme kirkkaaseen tulevaisuuteen, niinkuin vaalikampanjoissa on tapana.0 comments

Recent Posts

See All

TUORE KUHA -BLOGI

Ajatuksia arjen keskeltä. Politiikasta, politiikan ulkopuolelta. Tajunnanvirtaa hetken mielijohteesta, joskus jopa loppuun vietyjä mietteitä.

TÄGIT